Healthy food feeds my body
Nature feeds my mind
Emotions feed my heart
Deep connections feed my soul
Life is like a gemstone. I am learning how to carve mine into a jewel of a thousands meaningful experiences & sensations.
This is my way of feeling rich in this world!
Chasing The Unconventional
www.chasingtheunconventional.co.uk
Bonjour Adeline et merci de cet ajout.
welcome 😉
Juste un petit conseil mets ton lien de façon à ce que l’on puisse cliquer dessus et être redirigé.
C’est simple soit tu cliques sur Ctrl + k et tu suis les indications, soit tu sélectionnes ton texte puis un bandeau s’affiche et tu cliques gauche sur la 9ème icone "Lien" la même fenêtre s’affiche.
Magnifique texte, j’adhère à fond mais tout le monde ne lit pas l’anglais, et c’est dommage de passer à côté, ainsi ton site pourrait permettre cela via traduction Google.
N’hésite pas à visiter ce lien https://wikipen.fr/search/pens/wikipen
il est très bien fait.
I am delighted to see you join us on wikipen.fr
It is a very friendly site where everyone can bring their ideas. And considering your profile, you will bring us a lot !
Pleasure to read you again…